Innstilling for informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Beskrivelse

KOMPLETTsikkerhetsnett til runde trampoliner. Inklusiv stålstativet (4 buer), sikkerhetsnett, sorte isoporpolstringer og 8 stk braketter.


Sort sikkerhetsnett med sorte polstringer på 4 buer. De 4 buene festes til trampolinen med 8 stk braketter.


TRAMPOLINEN MÅ HA 4 BENPAR! Pris er eks frakt. (Bare reservenett uten stålstativet ligger under Deler Til Sikkerhetsnett).

Mer info

Komplett Sikkerhetsnett med 4 Buer

  • Sikkerhetsnett til runde trampoliner. Inklusiv stålstativet (4 buer), sikkerhetsnett, sorte isoporpolstringer og 8 stk braketter. 
  • Trampolinen MÅ HA 4 BENPAR!!
  • Forskjellige nett til hver størrelse. Mål er ytre mål på trampoline rammen.
  • Nettet blir festet direkte i hoppe-duken og sørger for en økt sikkerhet for brukeren.
  • Sort sikkerhetsnett med sorte polstringer på 4 buer. De 4 buene festes til trampolinen med 8 stk braketter.
  • Vi har butikk/lager og utstilling på Høvik. Vi tar kort og kontant: Bankaxept, Visa og Mastercard.
  • Vi hjelper selvsagt til med pålasting av sikkerhetsnettet.
  • Vi sender trampoliner/deler over hele landet. Varen leveres hjem på døren av fraktselskapet, normalt i løpet av 2-4 arbeidsdager. Transportør ringer før levering.
  • For å arrangere egen transport, velg "egen transport" under betalingsprosessen og skriv detaljer ang henting i kommentarfeltet så gjør vi alt klart.
  • Vi gjør montering/demonteringer i Oslo/Bærum området for kr.700,-. Også utenfor Oslo/Bærum mot tillegg i pris. Ring oss på 67 15 16 17 for nærmere avtale. 


Produktmål

Sikkerhetsnettkartong 120 x 46 x 33 cm
Sikkerhetsnettkartong Vekt 42 kg
Rammestørrelse (Ytre mål) 4,3 m , 3,9 m og 3,7 m
Rammehøyde (Buene) 2,15 m
Netthøyde 1,85 m

Komplett Sikkerhetsnett med 4 Buer - (inklusive stålstativet)

kr 2 500,00

På lager (Levering 2-4 hverdager)

* Påkrevde felt

Frakt estimeres for kun 1 stk her på produktsiden.

Del dette produktet med dine venner
Din epost

Here comes ajax response.title

Velkommen til JumpKing Trampoliner!

 

Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik.

Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss.

Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard.

Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.

 

Vi monterer og demonterer i Oslo/Bærum/Asker området for kr. 900,-.

 

 

 

JumpKing AS

Ramstadsletta 10

1363 HØVIK

Tlf. 67 15 16 17