JumpKing A/S Norge ble etablert i 1992 og siden da har vi utviklet erfaring på sikkerhet og kvalitet som kommer våre kunder til gode. På den tiden har vi solgt over 100 000 trampoliner. JumpKing trampoliner stiller i en klasse for seg selv og er Norges mest solgte trampoline 24 år på rad!

  • Alle JumpKing trampoliner har en ekstremt robust rammekonstruksjon i galvanisert stål som forhindrer rust og gir trampolinen en levetid på mange år.

  • Trampolinen blir levert med et integrert sikkersnett som er montert direkte inn i rammen så man slipper å skru fast nettstativet med braketter. Noe som gjør monteringen mye enklere. Selve nettet blir festet på innsiden av fjærene og forhindrer at man kan sette foten i mellom fjærene og rammekanten. Noe som gjør JumpKing trampoliner til de tryggeste trampolinene på markedet.

  • Vi har deler til JumpKing trampoliner og vi reparerer duker og kantpolstringer.

  • JumpKing's trampoliner er godkjent av TUV, som er et tysk test laboratorium med verdens strengeste krav til sportsutstyr.

Noen spesifikasjoner:

  • Kraftige galvaniserte fjærer (3,2 mm tråd)

  • Polypropylen duk, et meget slitesterkt materiale.

  • JumpKings kantpolstringer er av PVC. Kantpolstringer av laminert plast vil fort bli utslitt av vær og vind.

  • 4 Benpar (8 ben) gir maksimal stabilitet og liten fleksibilitet i trampolinerammen. Det hevdes ofte at jo flere ben en trampoline har jo mer stabil er den. Grunnen til at noen trampolinemodeller har opp til 6 benpar (12 ben) er at produsenten deler rammen i 12 deler så den tar mindre hylleplass hos de store kjedevarehusene. Resultatet er at ramma blir mer fleksibel jo flere skjøter den har.

  • Rammekonstruksjonen til JumpKing trampoliner er av kraftig galvanisert hardt stål. De fleste av billigtrampolinene er forsterket med biter av skrapstål i et forsøk på å holde sveisen. Grunnen til det er at stålet som blir brukt er så tynt og mykt at det er vanskelig å få sveisen til å holde.

Velkommen til JumpKing Trampoliner!


Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik.

Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss.

Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard.

Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.


Vi monterer og demonterer i Oslo/Bærum/Asker området for kr. 800,-.

Også utenfor Oslo/Bærum/Asker mot tillegg i pris.

Ring oss på 67 15 16 17 for nærmere avtale.JumpKing AS

Ramstadsletta 10

1363 HØVIK

Tlf. 67 15 16 17

Åpningstider

Man - Fre 10:00 - 17:30

Lørdag: 11:00 - 14:00

Søndag: Stengt