Innstilling for informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

JumpKing A/S Norge ble etablert i 1992 og siden da har vi utviklet erfaring på sikkerhet og kvalitet som kommer våre kunder til gode. På den tiden har vi solgt over 100 000 trampoliner. JumpKing trampoliner stiller i en klasse for seg selv og er Norges mest solgte trampoline 26 år på rad!

  • Alle JumpKing trampoliner har en ekstremt robust rammekonstruksjon i galvanisert stål som forhindrer rust og gir trampolinen en levetid på mange år.

  • Trampolinen blir levert med et integrert sikkersnett som er montert direkte inn i rammen så man slipper å skru fast nettstativet med braketter. Noe som gjør monteringen mye enklere. Selve nettet blir festet på innsiden av fjærene og forhindrer at man kan sette foten i mellom fjærene og rammekanten. Noe som gjør JumpKing trampoliner til de tryggeste trampolinene på markedet.

  • Vi har deler til JumpKing trampoliner og vi reparerer duker og kantpolstringer.

  • JumpKing's trampoliner er godkjent av TUV, som er et tysk test laboratorium med verdens strengeste krav til sportsutstyr.

Noen spesifikasjoner:

  • Kraftige galvaniserte fjærer (3,2 mm tråd)

  • Polypropylen duk, et meget slitesterkt materiale.

  • JumpKings kantpolstringer er av PVC. Kantpolstringer av laminert plast vil fort bli utslitt av vær og vind.

  • 4 Benpar (8 ben) gir maksimal stabilitet og liten fleksibilitet i trampolinerammen. Det hevdes ofte at jo flere ben en trampoline har jo mer stabil er den. Grunnen til at noen trampolinemodeller har opp til 6 benpar (12 ben) er at produsenten deler rammen i 12 deler så den tar mindre hylleplass hos de store kjedevarehusene. Resultatet er at ramma blir mer fleksibel jo flere skjøter den har.

  • Rammekonstruksjonen til JumpKing trampoliner er av kraftig galvanisert hardt stål. De fleste av billigtrampolinene er forsterket med biter av skrapstål i et forsøk på å holde sveisen. Grunnen til det er at stålet som blir brukt er så tynt og mykt at det er vanskelig å få sveisen til å holde.

Velkommen til JumpKing Trampoliner!

 

Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik.

Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss.

Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard.

Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.

 

Vi monterer og demonterer i Oslo/Bærum/Asker området for kr. 900,-.

Også utenfor Oslo/Bærum/Asker mot tillegg i pris.

Ring oss på 67 15 16 17 for nærmere avtale.

 

 

JumpKing AS

Ramstadsletta 10

1363 HØVIK

Tlf. 67 15 16 17