Innstilling for informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Ofte Stilte Spørsmål & Svar

1. Trenger jeg å bestille før jeg henter varer hos JumpKing?

Nei. Alle varer som er på lager kan betales og hentes her i butikken på Høvik. Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard. De som skal sende eget transportfirma må legge inn en bestilling på forhånd.

2.  Hva er kartongstørrelsene på trampolinene?

Alle kartongstørrelsene finner du på produktsiden under Produktmål.

Tips: Behold trampolinekartongene til lagring om vinteren.

3.  Får jeg trampolinen inn i bilen?

Trampolinene passer inn i de fleste stasjonsvognene når man legger ned begge setene. Kartongstørrelsene finnes under Produktmål på produktsiden.

Vi hjelper til med pålasting av trampolinen her på Høvik.

4. Hva er frakt kostnadene på trampoliner/deler?

Frakt varier etter postnummer og vekt. Du kan sjekke frakt på trampolinen ved å taste inn postnummer på produktsiden. Porto på deler varier også etter vekt og antall pakker. På produktsiden vises frakt kun pr. 1 stk. Under betalingsprosessen beregnes frakt etter vekt og postnummer på hele bestillingen.

5. Hvor lang tid tar det før jeg får trampolinen/delene?

Transporttid varier etter hvor varene skal leveres. Normalt 2-4 arbeidsdager.

Trampolinene blir levert til din adresse av transportselskapet. Transportselskapet ringer/sender e-mail før levering så det er veldig viktig at de får kontakt. Skrive gjerne på ett ekstra mobilnummer i kommentarfeltet så setter vi det på fraktbrevet. Du behøver ikke å være hjemme ved levering men du må avtale med transportselskapet. Hvis de ikke får kontakt med deg på telefon/mail så leverer de ikke trampolinen.

Deler blir sendt med PostNord MyPack. PostNord sender en sms ang henting på nærmeste utleveringssted.

6. Kan jeg få trampolinen min montert eller demontert av JumpKing?

Vi gjør montering og demontering i Oslo/Bærum/Asker området for kr.900,-. Også utenfor Oslo/Bærum mot tillegg i pris. Ring oss på 67 15 16 17 for nærmere avtale eller bestill i nettbutikken.

7. Jeg trenger nytt nett/kantpolstring/fjærer/duk. Hva gjør jeg?

Bestill delene i nettbutikken hvis du skal ha de tilsendt. Eller kom innom oss på Høvik.

Du trenger å vite ytre mål på trampolinerammen hvis du skal ha nett, duk eller kantpolstring. Hvis du skal ha duk så må du i tillegg telle antall trekanter til fjærer. Og hvis du trenger fjærer, mål den fra krok til krok, eller enda bedre, ta en med.

Hvis du skal ha nett, noter hvilken type nettstativ du har. Hvis du skal innom, ta gjerne ett bilde med mobilen.

Vi har 4 typer nettstativ:

1. Reservenett "4 Buer" - til JumpKing sikkerhetsnett med 4 buer. 

2. Reservenett "Glassfiberstang" - til JumpKing sikkerhetsnett med 4 vertikale stolper på de runde og 8 vertikale stolper på de ovale og glassfiberstang som tres inn i toppen av nettet.

3. Reservenett "Hel Sirkel" - til JumpKing sikkerhetsnett med hel stålsirkel/oval i toppen som nettet festes i med stropper.

4. Reservenett "Rektangulær" - til rektangulære JumpKing trampoliner.


8. Hva er forskjellen mellom runde, ovale og rektangulære trampoliner?

Runde trampoliner: Den klassiske runde trampolinen er god og trygg for barn i alle aldre. Jevn sprett og avstand på hele duken. Også morsom for de minste som elsker å springe i sirkel. I salg hos JumpKing siden 1992.

Ovale trampoliner: I 2010 kom en ny og spennende modell. God og trygg for alle aldersgrupper, og for mange svært plasseringsvennlige. Super trening for barn og ungdom som ønsker det lille ekstra til øvelser i lengderetningen. Trampolinen får flere hoppesoner. Dermed blir brukerne litt mindre påvirket av vekt og bevegelser.

Rektangulære trampoliner: Den nye rektangulære trampolinen fra 2018 tilbyr komfortabel sprett og passende form til turntriks. Her er sprett profilen ganske like de ovale bortsett fra at man får utnyttet duken maksimalt ut i hjørnene pga sin rektangulære form. Med pulverlakerte ben i sort, et stort antall fjærer per kvadretmeter og overlappende nettinngang, er denne trampolinen allerede veldig populær blant barna, selv etter kun 1 sesong på markedet.

9. Hva er integrert sikkerhetsnett?

JumpKing Combo trampoliner blir levert med et integrert sikkersnett som er montert direkte inn i trampolinerammen. Dette gir bedre stabilitet, økt sikkerhet og lettere montering og demontering. Selve nettet blir festet på innsiden av fjærene og forhindrer at man kan sette foten i mellom fjærene og rammekanten. Noe som gjør JumpKing trampoliner til de tryggeste trampolinene på markedet.

10. Kan jeg prøve trampolinene hos JumpKing?

Ja! Vi har alle trampolinemodellene utstillt her på Ramstadsletta 10, 1363 Høvik. Det er bare å ta med familien og prøve.

11. Jeg trenger deler men jeg har ikke en JumpKing. Kan jeg fremdeles kjøpe deler hos JumpKing? Vil JumpKing deler passe til min trampoline?

Både ja og nei. Noen deler vil passe.

Komplett Sikkerhetsnett: Ja. Hvis du har en 4,3 m, 3,9 m eller 3,7 m trampoline med 4 benpar. Den vil ikke passe på trampoliner med andre mål eller 5 eller 6 benpar.

Kantpolstringer: Ja. Hvis du har en trampoline med målene som står på produktsiden så vil den passe.

Reservenett: Dessverre nei. Hvis det ikke er en orginal JumpKing sikkerhetsnett vil ikke reservenettet passe.

Fjærer: Ja. Hvis du har fjærer med samme mål som står på produktsiden.

Duker: Nei. JumpKing duker passer bare til JumpKing trampoliner

Rammedeler: Nei. JumpKing rammedeler passer bare til JumpKing trampoliner.


12. Finnes det flere JumpKing butikker i Norge?

Hittill har vi kun den ene butikken på Høvik (Bærum), men vi sender varer til hele landet i løpet av noen få dager.

13. Har JumpKing salg?

Nei. Vi holder samme pris året rundt.

14. Kan jeg flytte trampolinen når jeg skal klippe gresset?

 Det går an å dra trampolinen etter seg.

 

 

 

 

 

Velkommen til JumpKing Trampoliner!

 

Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik.

Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss.

Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard.

Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.

 

Vi monterer og demonterer i Oslo/Bærum/Asker området for kr. 900,-.

Også utenfor Oslo/Bærum/Asker mot tillegg i pris.

Ring oss på 67 15 16 17 for nærmere avtale.

 

 

JumpKing AS

Ramstadsletta 10

1363 HØVIK

Tlf. 67 15 16 17