Innstilling for informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Dersom du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Demontering av JumpKing Trampoliner til Vintersesongen

NB! Begynn FØR snøen kommer og helst når duken og nettet er tørre.

1a. For kunder med hel stålring på toppen av nettstativet, løsne alle stroppene. Nettet vil falle ned på duken.

1b. For kunder med tynne glassfiber rør, gjør flg: Slå undersiden av rørene rett ved siden der de sitter i plastikktoppen for å få den løs.

Når ringen ligger på duken, skyv skjøtepunktet på enden inn mot midten av trampolinen samtidig som du trykker inn knappen i koblingen.

Drar rørene fra hverandre.

Gjør det samme på mottsatt side. 

Dra eller skyv rørene ut av lommene de sitter i og brett de sammen.

2. Ta av den blå/grønne/sorte kantpolstringen.

3. Bruk fjærkroken og ta av alle fjærene. Ingen spesiell rekkefølge her. Det holder med en og en. Mangler du fjærkrok så kan du bruke en annen fjær eller hente/få tilsendt en fjærkrok fra oss.

  Bestill fjærkrok her

4. Brett sammen duken og nettet. (Du trenger ikke å ta av snøre som holder duken og nettet sammen.)

5. Trampolinerammen og nettstativet kan fint stå ute i vinter. Dette gjelder også isoporen på nettstativet.

6. Hvis du vil ta ned resten så kan du begynne med å løsne nettstativrørene øverst. Disse deles opp i biter og legges vekk.

7. De rette stolpene løftes ut av trampolinestativet og legges vekk.

8. Bruk en gummihammer for å løsne et ledd på trampolineramme ringen. Du kan begynne på hvilken som helst ledd. Etter første ledd er løs vil resten gå fra hverandre ganske lett.

Jumpking utfører demontering av trampoliner i Oslo/Bærum/Asker for kr 900.

Siste dato for demontering er 1 November.

"Trykk her for å bestille demontering"  

Velkommen til JumpKing Trampoliner!

 

Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik.

Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss.

Vi har bankterminal og tar BankAxcept, Visa og MasterCard.

Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.

 

Vi monterer og demonterer i Oslo/Bærum/Asker området for kr. 900,-.

 

 

 

JumpKing AS

Ramstadsletta 10

1363 HØVIK

Tlf. 67 15 16 17